Wanden stuken keuken, Dronten
166
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-166,bridge-core-2.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15880

Wanden stuken keuken, Dronten

Project

Wanden stucen keuken, Dronten

Datum
Categorie
Wanden
Tags
Keuken, Wanden
Over dit project

Van de keukenruimte van deze woning in Dronten dienden de wanden, als voorbereiding tot het plaatsen van een nieuwe keuken, geheel glad afgewerkt te worden. Opdrachtgever wilde de wanden geheel glad afgewerkt hebben, zodat de nieuwe, strakke keuken goed in het nieuwe plaatje zou gaan passen. Vanwege het verwijderen van tegels en het verleggen van leidingen was de wand een mooie uitdaging om weer geheel glad te krijgen. Na twee dagen hard werken waren de wanden weer spiegelglad, kon opdrachtgever de gewenste kleur op de wanden aanbrengen en werd vervolgens de keuken geplaatst!

 

Opdrachtgever was zeer tevreden, want een aantal weken later mocht ik langskomen om de wanden van de woonkamer af te werken!