Toiletruimte, Lelystad
164
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-164,bridge-core-2.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-25.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15880

Toiletruimte, Lelystad

Project

Toiletruimte vernieuwd, Lelystad

Datum
Categorie
Sanitair
Tags
Toilet
Over dit project

De toiletruimte was nog in dezelfde staat als ten tijde van het opleveren van de woning (16 jaar geleden). Op verzoek van opdrachtgever is er een nieuw reservoir, toiletpot en fontein geplaatst. Qua afwerking is gekozen voor tegelwerk op de achterwand en de nieuwe koof. De overige wanden en het plafond zijn glad gestuct. Tevens is er gekozen voor activeren van het licht via een bewegingssensor en zijn er twee ledspotjes geplaatst.

Al met al een resultaat waar opdrachtgever zeer tevreden mee is!