Over VKV
15280
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15280,bridge-core-2.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15880

Van Kampen VakwerK

Van Kampen VakwerK is een relatief nieuw bedrijf, maar de werkzaamheden worden al meerdere jaren met plezier uitgevoerd door mij. Van Kampen VakwerK richt zich op 4 diensten, te weten: afwerking van wanden, vloeren, plafonds en sanitair.

 

Heeft u werkzaamheden in de afbouwsfeer, dan ben ik u uiteraard graag van dienst!

Barry van Kampen

Na twaalf en een half jaar actief te zijn geweest als makelaar voor particuliere woningen heb ik in 2018 de stap gemaakt in een heel andere richting. Voor velen kwam dit als een grote verrassing, maar naarmate men er langer over nadacht was het toch een logische keuze!

 

Al vanaf jonge leeftijd was ik druk in de weer met klussen en bouwen. Van buiten hutten bouwen tot mijn vader helpen met klusjes thuis. Naarmate de tijd vorderde ging ik ook helpen bij (de ouders van) vrienden thuis, dat ging dan uiteraard om de ‘kleine’ klusjes van lampen hangen tot vloeren leggen, behangen en sausen.

 

De volgende stap kwam toen ik mijn eerste woning, een appartement, kocht. Deze liet ik geheel casco (leeg) opleveren om vervolgens zelf alle voorbereidingen te treffen het zo goed mogelijk af te gaan werken. Leidingen verleggen ten behoeve van de keuken, het grote werk in de badkamer en de toiletruimte (echter wel onder het toeziend oog en met hulp van een echte vakman). Het tegelwerk in de badkamer en toilet, alsmede het plaatsen van de keuken heb ik uitbesteed.

 

In de tussentijd is er (in mijn vrije tijd) nog meer geklust bij vrienden en familie, tot het moment dat ik mijn volgende woning kocht. Deze woning moest aan de binnenzijde helemaal opgeknapt worden en dit leek mij een zeer mooie uitdaging. Als je voor ogen hebt wat het kan worden, kan je daar gemakkelijker doorheen kijken! Een opsomming wat er moest gebeuren: muren verwijderen, nieuwe muren plaatsen, kamer en suite deuren tussen de woonkamer en de keuken, geheel nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuwe wc, overal nieuwe vloeren en de wanden stuken – en dan natuurlijk nog alle ‘kleine zaken’ welke als voorbereiding dienden te worden gedaan voorafgaand aan de afwerking. Uiteindelijk een resultaat waar ik zeer trots op ben!

Toen kwam het vervolg… Het afwerken van woningen vond ik zo leuk, dat ik mij als eerste meer ben gaan richten op het glad stuken van wanden. Bij vrienden en familie ben ik aan de slag gegaan om te kunnen oefenen hoe om te gaan met grote ruimten en al snel ging het balletje rollen richten andere mensen. Als vriendendienst meerdere woonkamers en ruimten afgewerkt met glad stukwerk en allen waren zeer tevreden! Voor foto’s verwijs ik naar mijn portfolio.

 

En nu in 2018, eind maart om precies te zijn, is de stap naar eigen bedrijf daadwerkelijk gemaakt! Opzeggen bij de huidige werkgever, logo laten ontwerpen (via vK Designs, aanrader!), bestelauto kopen en oprichten bedrijf bij Kamer van Koophandel. Eerlijkheid gebiedt overigens te zeggen dat de timing vooral gebaseerd is op mijn eerste grote opdracht welke via mijn vriendin is binnengehaald – het stuken van de wanden én het plafond van een appartement in Amsterdam van een goede vriendin van haar. Dit is een dermate grote klus dat dit niet naast het werk kon worden gerealiseerd, dus om die reden: opzeggen bij huidige werkgever en ‘cold turkey’ starten met mijn eigen bedrijf! Geen opstartperiode, niet minder werken bij de werkgever, veel weekenden werken naast het huidige werk. Nee, direct full-time eigen bedrijf! Toen bekend werd dat ik een eigen bedrijf wilde gaan starten kwamen direct al extra opdrachten binnen, zoals een toiletruimte vernieuwen en wanden van een woonkamer voorzien van spachtelputz. En ja, zelfs een doorverwijzing van een opdracht waar ik vorig jaar actief ben geweest! Zo zal het balletje verder gaan rollen.

 

Het lijkt een vliegende start – ik heb er zin in!

 

Van Kampen VakwerK – voor uw afbouwwerkzaamheden.